Verjaardagen

Zorgeloze

Verjaardagen

Verjaardag vieren op een unieke locatie

Uw verjaardag vieren op een prachtige en unieke locatie; dat kan bij Hoeve Rijlaarsdam. Een verjaardag is een uitstekende aanleiding om weer eens samen te komen met familie en vrienden. In onze knusse Hooiberg kunnen we ervoor zorgen dat uw verjaardag wordt voorzien van extra sfeer en gezelligheid. In onze Hooiberg kunt u uw verjaardag vieren in een oude boerderij met een feestelijke uitstraling. Wij zorgen er uiteraard graag voor dat het aan niks ontbreekt op uw speciale dag, met onze verschillende arrangementen.

Verjaardagsarrangement

Wij bieden een hele hoop mogelijkheden om uw verjaardagsfeest nog net wat specialer te maken op onze gezellige boerderij. U kunt bij ons terecht voor een hoop verschillende arrangementen. Uiteraard kunt u onze arrangementen compleet aanpassen naar uw wensen. Wilt u graag een gezellige high tea met de gehele familie of genieten van een heerlijke verzorgde boerenlunch. Wilt u liever in de avond uw verjaardag vieren en genieten van een uitgebreid walking dinner? Ook dat is mogelijk bij Hoeve Rijlaarsdam. Het is ook mogelijk om al onze arrangementen te combineren met een gezellige workshop. Uw speciale dag wordt een dag om nooit meer te vergeten in onze Hooiberg.

Feest op maat

Naast onze bovengenoemde opties is er nog veel meer mogelijk bij ons. Wij ontzorgen u volledig en zorgen ervoor dat u en uw familie en vrienden optimaal kunnen genieten van de dag. Bent u benieuwd naar wat Hoeve Rijlaarsdam allemaal te bieden heeft. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u onder het genot van een kop koffie.

 

 

 

Contact

Uw verjaardag vieren met uw familie en vrienden wordt een onvergetelijke ervaring bij Hoeve Rijlaarsdam. U kunt genieten van een van onze verschillende arrangementen op onze sfeervolle oude boerderij. Wilt u meer weten? Maak een afspraak door te bellen naar 085 888 3211 of door ons een mail te sturen. Wij hopen u binnenkort te mogen voorzien van een sfeervolle verjaardag.