Vergaderen

Landelijk

Vergaderen

Unieke vergaderruimte

In onze eigen Hooiberg beschikken we op de 1e etage over een unieke vergaderruimte. U bent volledig omringd door ramen en heeft een prachtig uitzicht over de polder en onze beeldentuin. Door deze rustige en artistieke omgeving zal uw vergadering worden voorzien van een fijne en rustgevende sfeer. Dit zal uw vergadering en het verloop ten goede komen.

Vergaderarrangement Nieuwkoop

De locatie is geschikt voor zowel kleine als grote vergaderingen en biedt ruimte tot 30 personen. Wij hebben voor u 3 vergaderarrangementen samengesteld. Uiteraard kunt u ook andere wensen en behoeften bespreekbaar maken. We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Contact

Hoeve Rijlaarsdam biedt een unieke vergaderruimte voor vergaderingen tot 30 personen. Maak gebruik van een van onze vergaderarrangementen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak een afspraak door te bellen naar 085 888 3211 of door ons een mail te sturen.


 

Huur vergaderlocatie

Deze prijzen zijn inclusief het gebruik van beamer, projectiescherm en een vergaderbox. Tevens is er een groot parkeerterrein voor +/- 60 tot 70 auto’s en kunt u gebruik maken van het gratis WIFI netwerk.

 

Polderpracht

Vergader arrangement (4 uur)

 • Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
 • Onbeperkt koffie/thee en tafelwater tijdens de vergadering
 • Blocnote en pen
€ 12,50 p.p.

Korenbloem

Vergader arrangement (8 uur)

 • Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
 • Onbeperkt koffie/thee en tafelwater tijdens de vergadering
 • Diverse frisdranken
 • 2 consumpties bij een borrel (aansluitend op uw vergadering)
 • Warme snack bij de borrel
 • Blocnote en pen
€ 24,50 p.p.

Inspiratie


Inspiratie

Vergader arrangement (8 uur)

 • Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
 • Onbeperkt koffie/thee en tafelwater tijdens de vergadering
 • Diverse frisdranken
 • Lunch met verschillende luxe belegde broodjes
 • Blocnote en pen
€ 31,50 p.p.


 

Extra's

 
Grote Bijeenkomsten

Ruimte voor

Grote Bijeenkomsten

Een congres, symposium of seminar krijgt een grote meerwaarde door een inspirerende locatie. Voor de grotere seminars en lezingen hebben wij een grote expositie ruimte die op verschillende manieren ingericht kan worden om aan te sluiten bij uw wensen.

De expositie ruimte, ook wel het “Koetshuis” genoemd, heeft een capaciteit van 250 gasten en heeft een uitstekend akoestisch vermogen. U mag de locatie altijd vrijblijvend komen bezichtigen en wij helpen u graag met de invulling van uw bijeenkomst. Voor grotere bijeenkomsten kan er aangrenzend extra parkeergelegenheid worden geregeld voor nog eens 50 extra auto’s.

De huur van de locatie is in overleg.

Neem contact op   lees meer

Workshops

Creatieve

Workshops

Volg een inspirerende workshop

op Hoeve Rijlaarsdam

Beleef een originele teambuildingworkshop bij Hoeve Rijlaarsdam! Hier kunt u terecht voor leuke workshops in en rond de boerderij. Laat u bijvoorbeeld inspireren door de natuur tijdens een schilder- of beeldhouwworkshops. Liever een actieve workshop volgen? Dan neemt de boer uw gezelschap graag mee op pad tijdens het schapen hoeden. Een unieke ervaring! Bij Hoeve Rijlaarsdam bent u aan het adres voor originele workshops in Nieuwkoop.

Maak gebruik

van de natuur

Teambuilding is ontzettend belangrijk voor het succes van een organisatie. Beter samenwerken, een positieve werksfeer, begrip voor elkaar… Daar kan het allemaal voor zorgen! Tijdens een creatieve workshop bij Rijlaarsdam kunnen teamleden elkaar beter leren kennen via elkaars werk en simpelweg door tijd met elkaar door te brengen. Daarom kunt u bij ons terecht voor originele workshops waarbij dankbaar gebruik wordt gemaakt van de rijke natuur die de locatie omringt. Zo bent u tijdens de workshop creatief bezig en komt u tegelijkertijd lekker tot rust. Voorbeelden zijn een workshop schilderen of beeldhouwen met een van de gerenommeerde kunstenaars waarmee wij samenwerken.

Past een kunstworkshop niet zo bij u en uw team, of wilt u meer dan alleen schilderen? Kies dan voor een teambuildingsessie met een combinatie van schilderen en eten. Nog een inspirerende activiteit is de cursus schapen hoeden: uw hele gezelschap wordt op sleeptouw genomen door de boer en leert over de unieke samenwerking tussen mens en dier. Erg leuk als actief en toch rustgevend teamuitje. Of gewoon met een vriend(inn)engroep!

Workshops

op maat

Zo’n workshop stellen wij maar al te graag op maat voor u samen. Geef bijvoorbeeld gerust aan welke kunstvorm u leuk lijkt en of u ook gebruik wilt maken van de catering van de hoeve. Als evenementenlocatie schotelen wij u en uw gezelschap met alle liefde een rijke lunch of hapjes voor. Zo is de dag helemaal compleet! Uw wensen zijn hierbij altijd leidend – wij leveren daarmee echt maatwerk.

Ontdek meer over de mogelijkheden voor een workshop op maat op onze prachtige locatie! Bel naar tel. 085 888 3211 of stuur ons een mail. Graag tot ziens bij Hoeve Rijlaarsdam in Nieuwkoop!

 

Neem contact op