Grote bijeenkomsten

Ruimte voor

Grote Bijeenkomsten

Bijeenkomst organiseren

 

Een inspirerende locatie biedt een grote meerwaarde als u een bijeenkomst wilt organiseren. Wij hebben meerdere locaties en ruimtes die op zo een manier kunnen worden ingericht dat ze optimaal aansluiten bij uw wensen. Hoeve Rijlaarsdam beschikt over een grote expositie ruimte die zich uitstekend leent voor grote seminars en lezingen. Deze ruimte kan ook dienen als symposium locatie. Wij zullen er voor zorgen dat de ruimte compleet wordt afgestemd op uw bijeenkomst. Wij houden rekening met het aantal gasten, de indeling maar ook zeker met het geluid.

Het Koetshuis

 

Onze grote expositie ruimte ‘het Koetshuis’ is een ideale locatie voor een grote bijeenkomst. De locatie heeft een capaciteit van 175 gasten. Ook het akoestisch vermogen van de ruimte is uitstekend. Het Koetshuis zal uw bijeenkomst kracht bij zetten door de ruimtelijke en sfeervolle ambiance. Wij bieden u de mogelijkheid om de locatie vrijblijvend te komen bezichtigen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en de invulling van uw bijeenkomst. De locatie wordt geheel naar wens ingericht.

Extra parkeergelegenheid

 

Komen er meer mensen met de auto naar uw bijeenkomst en behoeft u meer parkeergelegenheid? Ook dit kunnen wij zonder zorgen voor u bewerkstelligen. Wij kunnen extra parkeergelegenheid regelen voor nog 50 extra auto’s. Uw bijeenkomst wordt van A tot Z voor u geregeld, van de invulling van de zaal tot alle zaken daaromheen. De huur van de locatie is in overleg.

 

Contact

 

Hoeve Rijlaarsdam biedt verschillende ruimtes en mogelijkheden als u van plan bent om een bijeenkomst te organiseren. Wij zorgen ervoor dat de locatie volledig naar wens wordt ingevuld. De locatie is geschikt voor zowel kleine als grote bijeenkomsten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak een afspraak door te bellen naar 085 888 3211 of door ons een mail te sturen. Houd uw bijeenkomst op een inspirerende locatie.