Feesten

Vrolijke

Feesten

Uw droomfeest

volledig op maat

 Onze locatie leent zich uitstekend voor verschillende exclusieve feesten. Door de veelzijdigheid van het gebouw zijn er uitzonderlijk veel mogelijkheden. Wij hebben voldoende gratis parkeer gelegenheid en bevinden ons op 30 minuten rijden van de grote steden.

Ook culinair willen wij u graag verrassen, wij werken graag met verschillende streekproducten. Wij denken graag met u mee met het vormgeven van uw perfecte avond.

Bruiloften

Romantische

Bruiloften

Hoeve Rijlaarsdam:

trouwlocatie in de polder

Iedereen wil toch trouwen op een romantische, unieke trouwlocatie? Bij Hoeve Rijlaarsdam geven jullie elkaar in een prachtig ruime en landelijke sfeer het ja-woord. Op deze originele trouwlocatie wordt alles voor jullie verzorgd, van catering tot aankleding. Jullie hebben keuze uit een binnenbruiloft of een bruiloft buiten. En reken maar op prachtige foto’s dankzij de indrukwekkende omgeving. Hoeve Rijlaarsdam is daarmee dé trouwlocatie in Nieuwkoop.

De mooiste dag

van uw leven…

Daar streven wij naar op onze prachtige boerderij midden in het groene hart. Een bijzondere trouwlocatie die is samen te vatten als ruimtelijk, rustig en liefdevol. Wij realiseren ons heel goed dat de dag volledig om jullie zal draaien. Daarom zetten wij ons graag in om net dat beetje extra aandacht geven aan de sfeer en romantiek. U wilt immers voor uw trouwfeest een locatie waar u geen omkijken naar heeft.

Op de bruiloftlocatie vindt u zoals gezegd een sfeervolle boerderij, maar ook een bijzondere beeldentuin en (zeer fotogenieke) boomgaard. De locatie heeft daardoor een unieke kunstzinnige en sprookjesachtige ambiance. Dit onderstrepen wij met liefde, door de plek desgewenst te versieren met feestelijke fakkels of lampjes in de bomen op de boomgaard. Dit alles maakt de Hoeve tot een ongekend mooie originele trouwlocatie.

Jullie wensen

zijn leidend

Wij maken deze dag graag tot de meest onvergetelijke dag van jullie leven. Daarom gaan samen met jullie rond de tafel om te ontdekken welke ideeën jullie al hebben. Hier gaan wij vervolgens mee aan de slag. Wij houden rekening met jullie smaak in eten, in aankleding, in alles. Zo tillen wij de toch al idyllische trouwlocatie naar een nog hoger niveau voor jullie perfecte trouwfeest.

Zeg ‘ja’ tegen een unieke trouwlocatie om elkaar het ja-woord te geven! Trouwen op Hoeve Rijlaarsdam in Nieuwkoop? Maak een afspraak door te bellen naar 085 888 3211 of door ons een mail te sturen. Wij hopen jullie binnenkort te ontmoeten op onze romantische trouwlocatie.

 

 

Bedrijfsfeesten

Inspirerende

Bedrijfsfeesten

Fenomenale

feesten

Uw bedrijfsfeest of jubileumfeest organiseren wij graag voor u. Onze veelzijdige locatie bied uiteenlopende mogelijkheden qua thema invulling en aankleding. Graag denken wij met u mee.

U kunt uw bedrijfsfeest ook uitbreiden met een diner en/of een leuke workshop.

Plan een feest

Verjaardagen

Zorgeloze

Verjaardagen

Echt Groots

uitpakken

 Een verjaardag is een prachtige aanleiding tot een gezellig samenzijn met de familie. In onze knusse Hooiberg verzorgen wij graag uw familie bijeenkomst.

Wij hebben meerdere arrangementen die u helemaal kunt aanpassen naar uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere high tea, boeren lunch of een uitgebreid walking diner. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie.

Neem contact op   lees meer