Condoleance

Een gepast

Afscheid

Condoleance

Een dierbare verliezen is een periode met intens verdriet en ongeloof. Uw wereld staat even helemaal stil en alles voelt onwerkelijk. Het verdriet van het verliezen van een dierbare hebben wij ook ervaren. Wij hebben de mogelijkheid gehad om op een persoonlijke en intieme wijze afscheid te kunnen nemen. De hele ruimte werd gevuld met dierbare herinneringen. Dat mooie en intieme moment, dat gevoel dat uw dierbare nog even bij u is, dat gevoel wil ik u ook geven. Wij willen ervoor zorgen dat u op een passende en mooie manier afscheid kunt nemen en wij zullen er alles aan doen om dit voor u te realiseren.

Afscheid nemen

van dierbare

Wij willen u een zo intiem en persoonlijk mogelijk afscheid gunnen. Hoeve Rijlaarsdam biedt verschillende mogelijkheden en ruimtes zodat wij aan uw wensen kunnen voldoen. Onze ruimtes zijn geschikt voor zowel grote herdenkingen, als een kleine samenkomst. Wij willen dat u zich op het moment zelf nergens zorgen over hoeft te maken en in alle rust afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Condoleance locatie

Wij willen dat u genoeg tijd heeft om op een passende manier afscheid te nemen. Om u geen gehaast gevoel te geven, krijgt u onze locatie standaard voor minimaal 3 uur ter beschikking. Heeft u langer de tijd nodig voor het afscheid? Dat is geen probleem. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Wij willen u volledig ontzorgen tijdens deze zware periode.

 

 

 

 

 

Contact

Hoeve Rijlaarsdam biedt verschillende ruimtes en mogelijkheden voor de condoleance. Wij willen dat u op een persoonlijke en intieme wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare. Wilt u meer weten? Maak een afspraak door te bellen naar 085 888 3211 of door ons een mail te sturen. Wij willen u ondersteunen met uw verlies en u een passend afscheid gunnen.