Feesten

Vrolijke

Feesten

Onze locatie leent zich uitstekend voor verschillende exclusieve feesten. Door de veelzijdigheid van het gebouw zijn er uitzonderlijk veel mogelijkheden. Wij hebben voldoende gratis parkeer gelegenheid en bevinden ons op 30 minuten rijden van de grote steden.

Ook culinair willen wij u graag verrassen, wij werken graag met verschillende streekproducten. Wij denken graag met u mee met het vormgeven van uw perfecte avond.

Bruiloften

Romantische

Bruiloften

“De mooiste dag van je leven…” Daar streven wij naar op onze prachtige boerderij midden in het groene hart. Een unieke trouwlocatie waar de begrippen ruimte, rust en liefde terug te vinden zijn. Wij realiseren ons heel goed dat deze dag volledig om jullie zal draaien en willen dan ook graag extra aandacht geven aan de sfeer en romantiek.

Onze locatie heeft naast zijn unieke kunstzinnige ambiance ook iets sprookjesachtig en dat laten we tijdens uw feest graag optimaal tot zijn recht komen. Van prachtige fakkels tot allemaal lampjes in de bomen van onze boomgaard, het is jullie dag en deze moet perfect zijn!

Wij maken deze dag graag tot de onvergetelijkste van jullie leven. U bent van harte welkom!

Bedrijfsfeesten

Inspirerende

Bedrijfsfeesten

Uw bedrijfsfeest of jubileumfeest organiseren wij graag voor u. Onze veelzijdige locatie bied uiteenlopende mogelijkheden qua thema invulling en aankleding. Graag denken wij met u mee.

U kunt uw bedrijfsfeest ook uitbreiden met een diner en/of een leuke workshop.

Zorgeloze

Verjaardagen

Een verjaardag is een prachtige aanleiding tot een gezellig samenzijn met de familie. In onze knusse Hooiberg verzorgen wij graag uw familie bijeenkomst.

Wij hebben meerdere arrangementen die u helemaal kunt aanpassen naar uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere high tea, boeren lunch of een uitgebreid walking diner. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden onder het genot van een kop koffie.